Nieuwe huisarts in het team

Sinds 5 september kunnen we een nieuwe huisarts in ons team verwelkomen: Sanne van Hoeckel.
Eigenlijk is zij niet nieuw voor de huisartsenpraktijk Teteringen, daar zij een aantal jaren geleden een tijd heeft waargenomen. Dokter van Hoeckel zal één van de vaste huisartsen worden. Zij werkt op maandag, donderdag en vrijdag.

Mijn Gezondheid.net

U krijgt deze week een uitnodiging, in uw e-mail(geen spam, ook al kan het in de spambox terecht komen!), om u aan te melden voor mijngezondheid.net. Na aanmelding krijgt u inzage in uw medisch dossier bij de huisarts en worden uitslagen van bloedonderzoek of beeldvorming met u gedeeld.
U kunt zich aanmelden via de link in de mail of via mijngezondheid.net.

Mondkapjes

Het coronavirus is nog niet weg! Ondanks dat zo goed als alle maatregelen vanuit de regering opgeheven zijn, wordt in de huisartsenpraktijken geadviseerd om wel een mondkapje te dragen in de wachtkamer en spreekkamer.
Graag vragen wij hier rekening mee te houden als u de praktijk bezoekt.
Dank hiervoor.

Mededeling

Vanwege een onvolledige bezetting van het team, kunt u langere wachttijden verwachten aan de telefoon en eerder het advies krijgen dat een dokter telefonische met u contact gaat opnemen ipv een afspraak op de praktijk.
Als u recepten besteld, doe dit het liefst via deze website of de receptenlijn.
Dank voor uw begrip en we houden u verder op de hoogte.

Team Huisartsenpraktijk Teteringen

Coronavirus

Klachten die mogelijk kunnen duiden op het coronavirus?

Iedereen met milde klachten die mogelijks duiden op het coronavirus wordt aangeraden een afspraak te maken om zich te laten testen bij de GGD. Voor het maken van een afspraak belt u met het landelijke afspraken nummer 0800-1202. Of online via Coronatest.nl; hiervoor heeft u uw DigiD nodig.

De reguliere zorg:

Ondanks dat vele corona- maatregelen zijn opgeheven in het dagelijks leven, blijven wij alert om zo de kwetsbaren onder ons te beschermen. Hieronder een aantal tips en huisregels.

 • We kunnen maar maximaal 10 minuten inplannen per consult. Als u meerdere klachten heeft, benoem dit in het telefonisch gesprek de assistente maakt dan samen met u de afweging welke klacht eerst wordt beoordeeld door de huisarts.  
 • Kom (zoveel mogelijk) alleen, max. 1 begeleider/ouder
 • Kom op de afgesproken tijd, NIET eerder
 • Draag in de wachtkamer een mondkapje; het kan er druk zijn.
 • Het kan zijn dat we tijdens de afspraak een mondkapje en doktersjas dragen
 • De balie is weer geopend. Toch vragen wij om een afspraak telefonisch te maken.
 • Koorts, keel-, hoest- en/of verkoudheidsklachten naast een andere klacht wat niet kan wachten: dan plannen wij een afspraak op het luchtwegklachten spreekuur
 • Informatie over Corona- vaccinatie
  U vindt alle landelijke informatie over het vaccineren op coronnavaccinatie.nl

  Meer informatie:
  Thuisarts/corona

  RIVM.nl